Välj mellan olika roadshow trailers

Ska du ut på vägarna så kan det vara bra att först välja mellan flera olika roadshow trailers. Det så att du får tag på en roadshow trailer som passar just det du ska göra! Kanske är det ett eller flera event på gång? Om du planerar en roadshow-utställning eller event och söker efter en pålitlig partner, då bör du vända dig till Expomobil. De erbjuder ett imponerande utbud av roadshow-trailers och mobila showrooms som gör det möjligt för ditt företag att nå ut till en eller flera specifika målgrupper på ett effektivt sätt.

Att ta din verksamhet och dina produkter på vägarna för att nå din målgrupp är en beprövad metod för att öka synligheten. Hos Expomobil kan du köpa eller hyra en utställningstrailer eller eventvagn som passar dina behov.

Hitta en passa trailer för din roadshow

När det gäller roadshow trailers så har Expomobil en hel del olika sådana, alla i olika torlekar och varianter, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din lösning efter dina produkter, deltagarantal, önskade intryck och självklart din budget. En gemensam sak alla dessa större trailers är utrustade med är:

  • Spotlights
  • Eluttag
  • Trådlöst nätverk
  • Klimatanläggning anpassad för att klara såväl nordiskt vinterklimat, -20 grader, som sydeuropeisk sommarvärme, +30 grader
  • Pentry med kyl, förvaring och slutet vattensystem

Dessutom är de utrustade med avancerat hydraulsystem som gör att en enda person kan sätta upp och ta ner allt på 1 timme.

De mindre vagnarna för olika event har alla utrustats med instegstrappor med räcke, LED-spotlights infällda i taket och i takluckor, landströmsanslutning 230V, med jordfelsbrytare och säkringsskåp, 50 m 230-kabel samt batteri som möjliggör belysning utan strömanslutning.