Letar du övernattning nära Astrid Lindgrens värld?

Är det så att du letar efter övernattning nära Astrid Lindgrens värld? När det gäller övernattning Astrid Lindgrens värld, välj Björkbacken! De har många olika sorters boenden som kan passa dig och din familj. Bland annat:

  • Hotell
  • Stugby/camping
  • Vandrarhem

När du bokar boende hos dem kan du även boka biljetter till Astrid Lindgrens värld. De har även biljetter till:

  • Astrid Lindgrens Näs
  • Virum Älgpark
  • Cykla i filmlandskapet Småland

Bo tillsammans med Astrids älskade karaktärer

Om du planerar att besöka Astrid Lindgrens Värld, så finns det inget bättre än att välja boende på ett hotell som delar samma tema. På Björkbacken erbjuds en mångfald av rum, var och ett inspirerat av Astrids välkända karaktärer. För dig som föredrar en mer naturnära upplevelse finns även en charmig camping som boendealternativ. Här kan du sätta upp tält, parkera din husvagn eller bo i en av de mysiga stugorna. Vimmerby, en pittoresk och gemytlig stad med utmärkta shoppingmöjligheter och restauranger, ligger endast en kort promenad från hotellet. Dessutom har ni Astrid Lindgrens Värld nära till hands för spännande äventyr. På Björkbackens camping kan ni dessutom njuta av olika aktiviteter, inklusive minigolf och mycket annat.

Ha kul på Astrid Lindgrens värld

Astrid Lindgrens Värld är en förtrollande plats där du får möjlighet att träffa alla de älskade karaktärerna från hennes böcker. Här finns Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Karlsson på taket och många andra välkända figurer som tar liv. Parken i sig är uppdelad i olika zoner, var och en dedikerad till en specifik karaktär. Du kan till exempel utforska en hel ö tillägnad Pippi Långstrump eller en by inspirerad av Emil i Lönneberga.